Het Deugdenproject

Deugden zijn het oor waarmee we luisteren, het oog waarmee we onszelf en anderen zien, en de taal die onze gedachten en woorden vormt.

Linda Kavilin Popov

 

Het Deugdenproject

Wat zijn Deugden?

Deugden zijn innerlijke kwaliteiten of schatten die we met onze ziel tot uitdrukking brengen.

Vriendelijkheid, moed, vreugde, begrip, ...

Ieder mens heeft ze in zich, de ene deugd al wat meer ontwikkeld dan de andere.

Door bewustwording en het in praktijk brengen van je zielskwaliteiten kunnen je ze laten groeien en bloeien.

"Deugdenproject België" is een onderdeel van het internationale Virtues Project, door de VN erkend als "model programma voor alle gezinnen van alle culturen."

Het Deugdenproject biedt niet alleen fantastische richtlijnen en hulpmiddelen voor het opvoeden van kinderen, maar stimuleert ook volwassenen om zelf in hun kracht te komen.  Het helpt je om je te richten op al het moois dat jij en anderen in zich dragen en je zielskwaliteiten verder tot bloei te laten komen.  Op deze wijze krijg je toegang tot een onuitputtelijke bron van diep geluk.

Je krijgt met het Deugdenproject eenvoudig gereedschap in handen waarmee je het beste in jezelf en anderen naar boven kan brengen.

Maak kennis met de 5 strategieën van dit opvoedingsprogramma dat een inhoudelijk antwoord biedt op de vraag naar normen en waarden.

Ervaar zelf de kracht van deugden!!

Ons aanbod

Als gecertifieerd begeleider van het deugdenproject Belgium zal ik, Wim Brusselmans het beste van mezelf geven om jou de deugden te laten ervaren.  Dit is hoe ik zelf helemaal geënthousiasmeerd werd door de deugden.  Het voelt voor mezelf als een zielentaal, een taal die iedereen begrijpt over alle religies heen, jong en oud.

Ik geloof dat wanneer we deugden meer en meer gaan begrijpen, verwoorden en toepassen, we in staat zijn om een liefdevollere wereld te creëren. Van binnen naar buiten.

Praktisch:

Kostprijs: 220 € incl drank, tussendoortje, werkbundel en een internationaal erkend certificaat

Van 9u tot 16u

Erkend deugdenbegeleider Wim Brusselmans

Bachbloesem - Erkend consult