Bach Bloemen Remedies

Onze fysieke en mentale gezondheid hangt af van de mate waarin we in harmonie zijn met de eenheid en het pad van onze ziel bewandelen.

Contacteer ons

Bach Bloemen Remedies

Wat zijn Bach Bloemen Remedies?

Het is een complete, eenvoudige en totaal onschadelijke heelwijze, die eind jaren dertig van de vorige eeuw, werd ontwikkeld door dokter Bach.

Het bevat verschillende bloemenenergieën, tincturen afkomstig van wilde veldbloemen en van bloesems van struiken en bomen, overeenstemmend met de 38 gemoedstoestanden die we kunnen ervaren wanneer onze gevoelens uit evenwicht zijn.

Deze puur natuurlijke druppels kunnen ons helpen wanneer we emotioneel in de knoei zitten, zodat we minder last hebben van emoties zoals angst, kwaadheid, ongerustheid, ...

Zo kunnen we voorkomen dat deze zich vast gaan zetten en uiteindelijk tot psychologische klachten leiden.

Kortom, de Bach Bloemen Remedies helpen ons emotioneel evenwicht terug te vinden om zo vol vertrouwen ons levenspad te bewandelen.

Ons aanbod

Bij An Van den Broeck kan je terecht voor een professioneel erkend consult. Via een gesprek proberen we meer inzicht te krijgen in de manier waarop je in het leven staat, de emoties die je uit balans brengen, je gemoedstoestanden dus. Van daaruit worden de meest geschikte Bach Bloemen Remedies geselecteerd, die jou weer in balans helpen brengen.

De kostprijs van een consult van ongeveer 45 min is €45,00.
Voor een afspraak of vraag kan je ons mailen via info@delevensbloem.be of de contactpagina.

Bachbloesem - Erkend consult
Welke Bach Bloemen Remedies heb je nodig?

Hoe de Bach Bloemen Remedies gebruiken?

Je gemoedstand, die manier waarop je in het leven staat, bepaalt welke Bach Bloemen Remedies je nodig hebt.

Van elk gekozen remedie worden 2 druppels in een gebruikersflesje, aangevuld met 30ml bronwater, gedaan. Van de Rescue Remedie (In noodgevallen & stressvolle momenten) gebruik je 4 druppels.

Neem hiervan minstens 4x4 druppels per dag, rechtstreeks in de mond, minimaal 3 weken, zonder onderbreking.

In een acute situatie, een plotse negatieve stemming of ziekte, kan je van de gekozen remedie 2 druppels (4 voor Rescue) in een glas water doen. Drink dit met hele kleine slokjes op en herhaal zo vaak het nodig is.